Manager Project Back Office till Northern Kitchen i Norrköping

Manager Project Back Office till Northern Kitchen i Norrköping

Motiveras du av att arbeta med stor noggrannhet och av att ge service i världsklass? Är du en målinriktad person som jobbar efter övertygelsen att det alltid finns en lösning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker Northern Kitchen en Manager Project Back Office till Northern Kitchen i Norrköping. I rollen ingår ansvar för säkerställning av process, logistik och uppföljning av eftermarknadsaktiviteter. Samt att upprätthålla en god servicenivå och vara aktiv i det vardagliga arbetet. Vill du vara med på Northern Kitchens resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som Manager Project Back Office

I rollen som Manager Project Back Office ansvarar du för att upprätthålla en god servicenivå, internt som externt. Samt att aktivt arbeta med underställd personal, både gällande lönesättning och i det dagliga arbetet. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att övergripande ansvar för att säkerställa, och följa upp, flertalet processer gällande bland annat kalkyl, logistikkoordinering och eftermarknadsaktiviteter.

Är du rätt för rollen som Manager Project Back Office?

Northern Kitchen söker dig som har god datorvana, goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och erfarenhet av ledarskap. Du har även förmågan att hantera ett brett kontaktnät och ska vara van vid att arbeta mot, och nå, uppsatta mål. Vidare har du även en god kommunikationsförmåga och ett noggrant förhållningssätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare chefsposition eller erfarenhet av personalansvar. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av resurshantering.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att du är en driven och inkluderande ledare.

För såväl oss på Jobandtalent som Northern Kitchen är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Förmåner:
  • Bonusprogram
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvård
Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Norrköping

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/