Logistiker med fokus på optimering till Svensk Hemleverans

Logistiker med fokus på optimering till Svensk HemleveransVÅRT ERBJUDANDE & ARBETSBESKRIVNING

På uppdrag av Svensk Hemleverans söker vi nu dig som vill jobba som logistiker med optimering som fokusområdet. Du kommer arbeta på ett väletablerat företag med sunda värderingar. Du blir en del av ett team som arbetar med optimering, logistik, felsökning, support och systemunderhåll. Teamets syfte är att vara en support-funktion för den övriga verksamheten. Vidare kommer du även arbeta med att analysera och följa upp statistik och resultat.

Du kommer få varierade arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Tjänsten är en direktrekrytering med önskad start efter sommaren/hösten. Du kommer arbeta i ett företag med sunda värderingar och ett familjärt arbetslag.

Kvalifikationer

Rollen lämpar sig för dig som kan växla från detaljuppgifter till en övergripande syn på arbetet. Du är van att hantera olika datasystem och har med dig tidigare erfarenheter från liknande arbete inom logistik. Har du i en tidigare roll arbetat med optimering som huvudfokus anses detta som meriterande. Du är kommunikativ i ditt arbete och uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska. För att vara rätt för tjänsten tror vi att du har:
 • Flerårig erfarenhet av arbete inom logistik är högt merierande
 • Slutförd logistikutbildning, samhällslogistik, flyg/transport och logistik eller motsvarande
 • Har god systemvana och kommer snabbt in i nya system
 • Särskilt bra kunskaper inom Officepaketet och Excel
 • Goda matematiska kunskaper
 • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du som person är :

  Ödmjuk, noggrann och har ett öga för detaljer. Därtill kommunicerar du med enkelhet på svenska och engelska i tal och skrift. För att passa för tjänsten ser vi att du är strukturerad och ansvarstagande. Du har förmågan att prioritera och styra om uppgifter beroende på vad situationen kräver. Vidare är du nyfiken och kan snabbt sätta dig in i nya problem och komma med lösningar på dessa. Du besitter också förmågan att kunna se helheten, samt ha förståelse för detaljerna. Det kan förekomma resor i tjänsten och detta bör inte vara ett hinder för dig.

  Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund och det är viktigt att du i ord och handling bidrar till den. Värdegrunden lyder enligt följande:

  "Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande."
  OM OSS

  Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Norrköping
  Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (22 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent