Key Account Sales Education till Northern Kitchen i Norrköping

Key Account Sales Education till Northern Kitchen i Norrköping

Motiveras du av att jobba med människor och av att leda och utveckla andra? Ser du dig själv som en opretentiös person som vill ha ett jobb där ditt engagemang kommer till sin rätt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker Northern Kitchen en KA Sales Education till Northern Kitchen i Norrköping. Vill du vara med på Northern Kitchens resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som Key Account Sales Education

I rollen som KA Sales Education ansvarar du för att utbilda kunder och partners i användandet av våra verktyg, system och modeller. Du kommer även arbeta proaktivt och kommunicera för att skapa rätt förutsättningar för partnersäljarna. Något som är extra roligt med den här rollen är att man också har operativt ansvar för att utveckla arbetsprocesser. Man ska även upprätthålla en god servicenivå, driva säljfrämjande insatser och vara insatt i partneravtalen.

Är du rätt för rollen som KA Sales Education?

Northern Kitchen söker dig som har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av köksdesign, kökssortiment och en god IT-vana.

Meriterande är om du har erfarenhet av kalkylering, designprogrammet Winner och goda vitsord gällande kommunikation. Dessutom är det ett plus om du har erfarenhet av konsumentförsäljning av kök.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har en prestigelös inställning. Det är också viktigt att du är en driven, pedagogisk och inlyssnande person som är mån om dina styrkor och svagheter.

För såväl oss på Jobandtalent som Northern Kitchen är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Förmåner:
  • Bonusprogram
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvård
Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Norrköping

Typ av anställning: tillsvidareanställning

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/