Industriarbetare till Kund i Norrköping

Industriarbetare till Kund i Norrköping

Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och möjligheten att utvecklas på arbetsplatsen? Just nu söker vi industriarbetare till ett uppdrag som varar 6 månader hos vår kund i Norrköping följt av övertag till kundföretaget. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som industriarbetare hos denna kund går ut på att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen samt efterbearbetning såsom att fila, slipa och grada detaljer. Du kommer dessutom att bidra till att utföra kvalitetskontroller av alla delar i den tillverkande processen och dess verktyg samt arbeta med plockning och packning.

Krav
  • Körkort
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Möjlighet att arbeta 2-skift
Meriterande
  • Erfarenhet från industriarbete
  • Motsvarande utbildning
Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med en god inställning och viljan att utvecklas på jobbet!

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och säkerhet samt att du har förmågan att arbeta självständigt. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Slutligen har du förmågan att bibehålla lugnet om det uppstår problem.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent People Sweden AB som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta Account Manager Kevin Eriksson via e-post: kevin.eriksson@jobandtalent.com och Tolga Demir via e-post: tolga.demir@jobandtalent.com.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Norrköping

Typ av anställning: provanställning följt av övertag hos kund.

Om Jobandtalent People Sweden AB

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/