Driftsamordnare Pema Partner Norrköping

Driftsamordnare Pema Partner Norrköping

Vi växer och är nu i behov av en driven driftsamordnare. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Samordning, utveckling, planering och ordermottagning är huvudsakliga arbetsuppgifter men även andra administrativa arbetsuppgifter kommer ingå i tjänsten.

Tjänsten har placeringsort i Norrköping men då vi för tillfället också etablerar oss i Växjö och Västerås kommer det bli en hel del resor i tjänsten.

Arbetbeskrivning

I din roll kommer du att jobba mycket med planering, uppföljning och administration. Du kommer att vara viktig i vårt arbete med att ständigt förbättra vårt stöd till övrig verksamhet. Det förväntas att du i din roll aktivt deltar i utveckling och planering av dina arbetsområden samt den övergripande verksamheten inom avdelningen. Du kommer också vara starkt delaktig i att upprätta leveransstrategier i samråd med driftchef och kund, planera och samordna drift och underhållsåtgärder. Tjänsten kommer också innehålla administrativa arbetsuppgifter som att följa upp ärenden, ta fram rapporter och hantera förbättringsåtgärder.

Kvalifikationer
 • Erfarenhet av fastighetsteknisk drift och underhåll.
 • Erfarenhet och kompetens av flertalet liknande uppgifter
 • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, samhällsbyggnad, ekonomi eller motsvarande.
 • Utbildning inom arbetsmiljöområdet är meriterande
 • Erfarenhet av att hantera ABFF-avtal
 • Erfarenhet av att sammanställa data samt skriva/sammanställa rapporter genom excel, SQL, DAX etc.
 • B-körkort krävs.
 • Kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Mycket bra IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, framförallt excel, internet, ärendehanteringssystem
MERITERANDE
 • Utbildning inom arbetsmiljö
 • Erfarenhet av KMA arbete
 • Erfarenhet av arbete med sociala medier
ERBJUDANDE

Tjänsten är heltid, tillsvidare med placeringsort i Norrköping.
På Pema Partner erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Ansökan

Vi har för avsikt att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person till arbetslaget, därav kommer arbetet med rekrytering ske löpande - och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du att det är en tjänst för dig ser vi gärna att du söker redan idag!

Sista ansökningsdag är onsdagen den 31 Augusti.

Frågor gällande tjänsten besvaras av Preben Nesheim:

Mail: preben.nesheim@pemapartner.se, tlf: 073-0778209

Om oss

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbara nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent