Projektledare till Norrköping

Projektledare till Norrköping

Tjänstebeskrivning

Är du en initiativtagande och strukturerad person som trivs i en ledande roll med fokus på samarbete och kommunikation? Har du tidigare erfarenhet av projektledning och drivs av att se utveckling och förbättring? Då är det just du som ska söka tjänsten som projektledare till oss på Interoc Akustik i Norrköping!

Som projektledare på Interoc Akustik kommer du ha en omfattande och kombinerande roll med både operativt och administrativt arbete inom våra entreprenader. Du kommer besitta en roll med fokus på att utveckla och följa projektplanering gällande ekonomi, tidsplanering och måluppfyllelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att leda och fördela arbeten till dina medarbetare samt driva på utvecklings- och förbättringsarbete enligt våra värdegrunder. Vidare kommer du ansvara för säkerheten och övergripande rapportering till platskontoret gällande projekten.

I tjänsten kommer du bland annat att:
  • Ansvara för att leda och fördela arbete till montörerna
  • Vara ledande i planering, genomförande och uppföljning gällande projektets ekonomi, kvalitet, inköp, tidsramar och mål
  • Hantera intern och extern dokumentation och överlämning
  • Vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbete enligt bolagets värdegrund
Personalen är Interoc Akustiks viktigaste tillgång och det är medarbetarnas lojalitet, samarbete och drivkraft som är avgörande för att bolaget ska nå upp till kundernas förväntningar. Du erbjuds en ledande roll på ett företag med högt i tak där relationer och frihet under ansvar är viktiga faktorer för företagets utveckling.

Tjänsten som projektledare till Interoc Akustik passar dig som besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din roll som coachande ledare. Vi ser att du som söker är en lösningsfokuserad och självgående person som sätter laget före jaget.

För att lyckas i rollen stämmer du in på följande:
  • Kunskap och erfarenhet inom byggbranschen
  • Goda datorkunskaper och kan hantera Officepaketet samt ha kännedom om projektuppföljning i affärssystem
  • En god administrativ förmåga och prioriterar ordning & reda
  • Är relationskapande och coachande samt kan bitvis hantera hög arbetsbelastning
  • Lösningsorienterad och fokuserar på möjligheter
  • B-körkort är ett krav
Vi ser att du har branscherfarenhet inom bygg och entreprenad samt tidigare meriter av att leda byggprocesser från start till slut. Du har tidigare varit ledande montör, projektledare eller platschef exempelvis. Vidare ser vi även att du som söker är resultatorienterad och beslutsam samt värderar ett strukturerat och noggrant arbetssätt.
Vi värderar dina egenskaper som person högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. I din ansökan ser vi att du beskriver dig själv i din ledarroll - dina styrkor och andra kvalitéer.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Platskontor: Norrköping

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, produktion, planering, ekonomi, ledarskap, entreprenad, bygg
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM INTEROC AKUSTIK:

Interoc Akustik växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av över 200 medarbetare fördelade på 15 lokalkontor över hela Sverige som gör att möjligheterna är stora för potentiella medarbetare som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang. Interoc Akustik AB har lång och gedigen erfarenhet inom arbeten med undertak, beklädnadspaneler, väggsystem, glasfronter, inredningsakustik och studios. Vår historia går tillbaka till 70-talet då undertaksverksamheten startades upp i Västerås. Idag är Interoc Akustik ledande inom området undertak på hela svenska marknaden. Interoc Akustik utför allt ifrån mindre reparationer och servicearbeten till stora entreprenader på upp till mångmiljonbelopp. Vi är inne i ett expansivt skede och söker därför fler duktiga medarbetare.