Undertaksmontör

Undertaksmontör

Om tjänsten Undertaksmontör – Region Mitt

Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med fler duktiga medarbetare i Östergötland regionen och söker er som är inom byggbranschen och vill montera undertak.

Vi ser gärna att du är en engagerad person som med noggrannhet utför ett högkvalitativt arbete. På INLOOK gillar vi att arbeta i team men du behöver även kunna arbeta självständigt. Resor inom regionen förekommer, B-körkort är därför ett krav.

Krav på erfarenhet och meriterande bakgrund
    • Erfarenhet från byggbranschen är ett måste.
    • Erfarenheter inom Undertaksbranschen är meriterande
    • B-körkort
    • Behärska svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen, bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad för att leverera bästa möjliga produkt till våra kunder. Du är alltid noggrann och ansvarstagande och tummar aldrig på kvalitén

Vi söker personer med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatserna och har en förmåga att se hur den egna insatsen bidrar till helheten och företagets framgång. Visar mod och lojalitet vid förändringar.

Om anställningen och ansökan

INLOOK erbjuder dig:
    • Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
    • Kollektivavtal
Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV till robin.nilsson@inlooksverige.se

Anställning sker löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Så passa på att sök redan idag, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskanaler och liknande.
Mer info
Kontaktperson Robin Nilsson
Email Mejla Robin Nilsson
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://inlooksverige.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inlook Sverige-koncernen bildar en företagsgrupp inom interiört byggande och specialmontage som består av Montagegruppen i Malmö, Undertakman i Karlshamn, Tj-Akustiktak i Växjö och Smålands Undertak i Norrköping.