Franchisetagare till Coop i Norrköping

Franchisetagare till Coop i Norrköping

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Som Franchisetagare och Coops lokala handlare på orten/i området, ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet, försäljning, kundaktiviteter, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.

Butiken har väldigt bra tillväxtpotential och ligger geografiskt helt rätt i Skarphagen med direkt närhet till tusentals hushåll.

Vi söker dig som har hjärta och själ i försäljning, ledarskap och kundservice. Du har bred kompetens från dagligvaruhandeln och har tidigare erfarenhet av att leda förändrings-/förbättringsarbete. Tempot i butiken kommer vara mycket högt, varför stresstålighet och planeringsförmåga är viktiga egenskaper. Du är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med dig andra mot samma mål.

Att vara franchisetagare!
Idag drivs 120 av Coops butiker och stormarknader av franchisetagare. Drömmer du om att en dag få driva en egen butik kan franchise vara ett bra alternativ. Det innebär att du, via ditt egna aktiebolag, ansvarar för försäljningen, personalen, vissa kostnader samt driften av butiken. Att vara franchisetagare innebär att du tar ett ansvar och ett visst ekonomiskt risktagande samtidigt som du har större möjligheter att påverka din inkomst.
Läs mer om franchise på Coop

Kontakt
Infinity HR ansvarar för denna rekrytering, vi är specialister på rekrytering inom försäljning, retail och dagligvaruhandel. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se eller telefon: 070-3700145

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)