Industri- och serviceelektriker till vårt framgångsrika team!

Industri- och serviceelektriker till vårt framgångsrika team!

Vill du ha ett omväxlande och intressant jobb som elektriker? Vi letar efter dig som gillar tekniska utmaningar och har några års erfarenhet av att jobba inom industrin, som serviceelektriker eller liknande arbetsuppgifter.
Vi erbjuder dig en plats i ett framgångsrikt team på ett företag i frammarsch. IMEs ledstjärna är att med bred erfarenhet och spetskompetens ge våra kunder den bästa totala lösningen för tillverkning, montage och installation, service samt underhåll.

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Claes Turesson på 011-19 44 83 eller Mats Turesson på 011-19 44 88.

Dina arbetsuppgifter

Du som elektriker hos IME planerar, samordnar och utför uppdrag åt IME:s kunder på plats i kundens lokaler. Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna består av allt från projektering, nyinstallation och driftsättningar till felsökningar, underhåll och service. Viss arbetsberedskap-/jourtjänstgöring kan ingå i våra åtaganden. Att Du och dina arbetskamrater trivs tillsammans och att vi har kul och trevligt på jobbet är vår filosofi och en del av vår framgång.

Kvalifikationer

Du har dokumenterade behörigheter med lägst gymnasienivå
(elprogrammet), med inriktning elteknik, automation, installationsteknik eller motsvarande och en stabil teoretisk grund inom ellära. Du skall ha några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin som elektriker med arbetsuppgifter som el-underhåll, felsökning och installation eller arbete som serviceelektriker.
Då våra kunder spänner över en stor teknisk bredd är det en stor fördel om du har ett intresse av att arbeta med både ny och äldre teknik. B-körkort är ett krav. Utifrån en säkerhetsaspekt kan du kommunicera på svenska, såväl i tal som i skrift.

Vill man även ta uppdrag utomlands så kan IME ha kortare uppdrag både inom och utom Europa. Det är därför en fördel om du har god kunskap i tal skrift på engelska eller andra "eoropeiska" språk och gärna med facktermer.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar problemlösning och är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar. Vi tror också att du har ett logiskt och strukturerat angreppssätt i felsökningssituationer och kan hantera att arbeta under tidspress vid t ex stillestånd.

Vi behandlar ansökningar efterhand och intervjuer sker löpande. Ansök redan nu!
Mer info
Kontaktperson Mats Turesson
Email Mejla Mats Turesson
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://imeab.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://imeab.se/