Tankbilschaufför

Tankbilschaufför

Är du en person som trivs ute på vägarna och vill bli del av ett spännande företag inom tankbils branschen? HOYER söker dig som vill köra petroleumprodukter under sommaren samt dig som långsiktigt vill bli en del av tankbilsindustrin. Vi på HOYER Svenska Petrolog AB är i en spännande förändringsresa och erbjuder mycket bra löneförmåner för dig som vill bli en del av vårt företag!

Omfattning:
Heltid

Anställningsvillkor:

Vi söker visstidsanställda start omgående och t.o.m. november 2018. Vi bedriver omfattande men tidsbegränsande körningar under 2018 och kan erbjuda extra i förmåner för de chaufförer som jobbar med oss under detta år. Arbetsplats Norrköping.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetsbeskrivning:

Som tankbilschaufför på HOYER Svenska Petrolog AB levererar du med tung lastbil och släp petroleumprodukter till våra kunder utifrån en modern bilpark. Du utgår från bilparken där du varje dag möter dina närmsta kollegor och är en del av ett härligt gäng i blandade åldrar. Din arbetsdag består av att lasta din tankbil vid depå för att därefter lämna godset till våra kunder. Med ett datoriserat leveranssystem i framkant kan du alltid planera och förutspå din arbetsdag.

Kvalifikationer:
  • CE-kort.
  • Har kört lastbil med släp i minst 2 år.
  • Giltigt ADR för tank (om inte kan eventuell utbildning diskuteras för rätt person).
  • YKB (Yrkeskompetensbevis).
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
  • Meriterande är erfarenhet av att ha kört tankbil.
  • Svenska i tal och skrift
Om Hoyer Svenska Petrolog AB:

HOYER-koncernen är ett av Europas ledande logistik- och transportföretag inom transporter av flytande gods. Koncernen har totalt 5 000 anställda över hela världen. HOYER Svenska Petrolog AB levererar komplexa och moderna logistiklösningar till internationella och nationella olje- och gasföretag som har de högsta kraven gällande kvalitet, hälsa, säkerhet och kundservice. Läs gärna mer om oss på: https://www.hoyer-group.com/en

Sista ansökningsdag:
2018-08-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Kontakta Magnus Olausson rekryteringskonsult Randstad.

magnus.olausson@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Olausson
Telefon 0702090448
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 19 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.