Holmen söker Drifttekniker

Holmen söker Drifttekniker

Har du erfarenhet av arbete med ventilation inom fastighet och industri? Vill du vara med och utveckla arbetsprocesser inom underhåll? Sök då som drifttekniker till ett av världens mest produktiva pappersbruk, Holmen i Norrköping!

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med drift, skötsel, tillsyn och felavhjälpande underhåll av Holmens ventilationsanläggning, både komfort- och processventilation. Vi ser att du har spetskompetensen inom dessa områden. I din roll kommer du att vara en del av ett team inom bygg, anläggning och ventilation. I tjänsten ingår att man arbetar i Holmens underhållssystem och tar emot felanmälan samt gör avrapporteringar i systemet efter utfört arbete. I tjänsten ingår dokumentation inom arbetsområdet. Rollen är utvecklande och varierande med stort eget ansvar där personen kommer att vara delaktig i den dagliga planeringen. Driftteknikern arbetar i stor utsträckning självständigt och lägger planer för sitt dagliga arbete.

Stort fokus ligger på att ständigt förbättra Holmens arbetsprocesser inom underhåll vilket görs i nära samarbete både med interna kollegor samt med externa kunder och leverantörer.

Din profil

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ventilationsteknikerutbildning eller motsvarande.

Du har flera års erfarenhet av arbete med ventilation inom fastighet och industri. Vi ser också att du har en bred kunskap inom ventilationsområdet, behärskar felsökning och ritningsläsning. För att klara av tjänsten är det också viktigt att du har kunskaper inom styr och regler, samt luftinjustering.
Vidare ser vi att du har:
  • Grundläggande elkunskaper
  • Datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
Arbetet kräver att du har ett högt säkerhetstänk, är självgående, prestigelös och har ett högt engagemang. Du är lyhörd och trivs att samarbeta med andra samt har förståelse för verksamhetens behov. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom kylteknik, samt energi och OVK.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin på sandra.backelin@skill.se, 011-199468.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk och ligger vid Bråvikens strand. Här kombineras teknik och tradition med en stark miljömedvetenhet. Pappersmaskinerna är ca 100 meter långa, tekniskt avancerade och de arbetar dygnet runt och året om för att producera tonvis med papper. På Bravikens Pappersbruk jobbar ungefär 400 personer. Alla med stor kunskap och starkt engagemang och tillsammans förädlar vi den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker, direktreklam och förpackningar.