Reskontraekonom sökes till Holmen AB!

Reskontraekonom sökes till Holmen AB!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Holmen. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

Som reskontraekonom kommer du sitta i vackert belägna lokaler vid Strömmen i centrala Norrköping. Där håller nämligen Holmen Finance Centre till med några minuters promenad till resecentrum.

Som reskontraekonom arbetar du i kundreskontragruppen. Du kommer att arbeta främst med kundinbetalningar och olika typer av utbetalningar men även bankkontoavstämningar och likviditetsplanering. Inom gruppen hjälps man åt och har ett gemensamt ansvar men alla har sina egna affärsområden där man är lite extra kunnig.

Start: Omgående fram till 31/8 därefter stora chanser till förlängning om båda parter är nöjda.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Centrala Norrköping

Din roll

Vi söker dig med en KY- eller YH-examen inom ekonomi. Om du tidigare har jobbat som ekonomiassistent eller om du har jobbat med något liknande är detta mycket meriterande. Det är även meriterande om du har redovisningsarbete och/eller bokslutsarbete i bagaget. Som person tror vi att du utgår från Holmens värdeord; Mod, Engagemang och Ansvar. Vi tror att du är en person med en samarbetsvilja av stål och en prestigelöshet som heter duga. Vi tror att du är en mycket noggrann person som alltid ger det lilla extra! Vi tror att du har skinn på näsan, är initiativrik och social då du kommer ha en hel del kontakter inom Holmenkoncernens olika delar, både inom och utanför Sverige. Om du tidigare har arbetat i Agresso är detta mycket meriterande! Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav. Du ska också ha möjlighet att jobba under sommaren.

På Holmen jobbar de tillsammans för att nå framgång, viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Holmen kan erbjuda dig en utvecklande tjänst där du tillsammans med ett gäng härliga kollegor utgör navet i Holmenkoncernens ekonomiflöde. Du får en roll där du tillsammans med gruppen bidrar till en uppskattad, effektiv och serviceinriktad leverans till deras interna och externa kunder och leverantörer inom och utanför Sverige. När du växer, då växer Holmen!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för deras verksamhet. De är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där de förädlar råvaran till allt fån trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.