Holistic söker Produktutvecklingsansvarig

Holistic söker Produktutvecklingsansvarig

Om företaget
Holistic är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade, högkvalitativa kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare.

Vi erbjuder våra kunder utöver effektiva produkter av hög kvalitet även seminarier och föredrag inom området kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling. Med vår kunskap och vårt engagemang hjälper vi människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet och bidrar därmed till att skapa friskare och gladare människor och ett bättre samhälle.

Företaget finns i Norrköping och har 35 anställda. Vi har blivit utsedda till Gasellföretag fyra gånger och Superföretag vid två tillfällen. Vi växer så det knakar! Vi värnar mycket om våra återförsäljare - god service och närhet till kunden, är mycket viktigt för oss. Vi säljer idag till kunder i huvudsakligen Sverige men har påbörjat vår internationalisering. Därför söker vi nu en Produktutvecklingsansvarig som skall ta Holistics produktframtagningsförmåga till nästa nivå.

Arbetsbeskrivning
Vår framtida produktutvecklingsansvarig har en nyckelroll i Holistics innovationsprocess och äger produktframtagningsprocessen. Du har personalansvar för 3 personer och arbetar med att skapa rätt förutsättningar för att avdelningen ska vara proaktiv och utveckla produkter utifrån ett kund- och marknadsperspektiv. Du ansvarar även för produkternas löpande utveckling, kvalitet och regelefterlevnad under hela produktlivscykeln. Optimerandet av arbetssätt och arbetsrutiner i din avdelning ingår i uppgiften som en naturlig del.

Samtidigt som du är ansvarig för gruppen kommer du själv att arbeta operativt med produktveckling. I rollen som projektledare för produktutvecklingsprojekt är du med från idé till färdig produkt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat receptframtagning, leverantörskontakter för både råmaterial och produktion, stöd till interna avdelningar i produktfrågor osv. Du kommer samtidigt att involveras i förbättringsarbeten hos leverantör tillsammans med vår inköpsavdelning.

Vem är du?
Vi söker dig med stort driv och engagemang som har förståelse för och motiveras av komplexa utmaningar och frågeställningar. I din roll krävs att du snabbt kan skifta fokus från att själv utveckla produkter till att leda ditt team samt på ett strategiskt plan arbeta för att förbättra kvalité och arbetsprocesser. Som person är du lyhörd för marknaden och kundernas önskemål och brinner för att bemöta dessa samtidigt som du har förmågan att på ett övergripande plan se vilka beslut som behöver fattas.

Vidare trivs du med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö i en roll med stort eget ansvar. Genom ditt intresse för hälsa och holistiskt tänkande sätter du människa och miljö i centrum. Du är lyhörd med en förmåga att leda arbete under utveckling samtidigt som du har ett pedagogiskt och empatiskt förhållningssätt gentemot dina medmänniskor.

Vi ser även att du har:
  • Högskoleutbildning inom medicin, näringslära eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig
  • Flerårig erfarenhet av roller som produktutvecklare
  • Stor förståelse för och erfarenhet av efterlevnad av regelverk
  • Erfarenhet av att arbeta i nära samarbete med marknad, med fördel från medicin-, närings- eller kosmetikbranschen
  • Erfarenhet av att ha arbetat som ledare av produktutvecklingsteam ses som meriterande
Du erbjuds
Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll på ett företag i tillväxt med starkt engagerade medarbetare som alla arbetar för att skapa en fredligare värld och en friskare planet. Vi eftersträvar balans mellan kropp och själ vilket genomsyrar vårt kontor som går i naturens tecken. Vår företagskultur förespråkar att vi tar hand om oss själva och varandra genom att erbjuda bland annat yoga i våra kontorslokaler.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström via: 0762-978795, karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

Start
Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karolina Wahlström
Telefon 0762-97 87 95
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 27 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.