Redovisningsekonom till Holistic

Redovisningsekonom till Holistic

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar människa och värld? Vi på Mpya Finance är stolta över att få hjälpa Holistic med rekryteringen av en omtänksam och serviceinriktad redovisningsekonom till deras grymma team.

I över 20 år har Holistic förmedlat kunskap och tagit fram effektiva kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Holistic är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i alla aspekter för att på så sätt bidra till visionen om en bättre värld. Hur spännande låter inte detta? Här har du möjligheten att kombinera ditt intresse för redovisning med det ditt hjärta kanske längtar efter - att faktiskt göra skillnad!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom på Holistic kommer du att arbeta i en bred roll med många kontaktytor där du ansvarar för den löpande redovisningen. Du arbetar i huvudsak på kontoret och har ett nära samarbete med ekonomiteamet bestående av en Controller samt CFO, Emma Lindmark, som du också rapporterar till. Du kommer huvudsakligen att arbeta med följande:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring och betalningar
  • Momsredovisning och intrastatrapport
  • Löne- och utläggshantering
  • Personaladministration och policys
  • Månadsavstämningar
Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i redovisning eller motsvarande och har hunnit skaffa dig några års relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen känner du dig trygg i grundläggande redovisning och trivs med att arbeta brett och serviceinriktat.

Vidare är du van att arbeta i moderna affärssystem, Navision och Visma är meriterande. Du kan Excel och har erfarenhet av moms och lönehantering. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Holistic värderar dina personliga egenskaper mycket högt i denna roll. Din positiva anda och din känsla för service gör att du har lätt för att skapa goda relationer runt omkring dig. Du är trygg i dig själv och är van att arbeta effektivt och självgående. Vidare är du självklart noggrann, strukturerad och ansvarstagande samt älskar ordning och reda!

Ort: Norrköping

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 4 december 2022. I den här rekryteringen samarbetar Holistic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 0709-71 01 66, anna.wetterlov@mpya.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och tagit fram innovativa kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Holistic är idag det ledande varumärket inom kategorin men samtidigt initierat en omfattande utvecklingsplan som skall säkerställa att bolaget förbättrar sitt affärs- och kundfokus. Bolagets mål är att vidareutveckla sitt hälsokoncept, accelerera tillväxt och expandera geografiskt för att på så sätt bidra till sin vision om en bättre värld och samtidigt svara på en växande efterfrågan av hälsotjänster. Holistics värdeord -
KÄRLEK, SANNING och ANSVAR genomsyrar ledarskapet och förhållningssättet, från koncernledning genom hela verksamheten.