Servicetekniker Entreprenadmaskiner

Servicetekniker Entreprenadmaskiner

VI SKA ANSTÄLLA EN SERVICETEKNIKER!

Nu söker vår verkstad Hjerpe Trading AB en servicetekniker med yrkeserfarenhet av service och reparationer på entreprenadmaskiner.

Vi utför service, reparationer, felsökningar på alla förekommande fabrikat och allt som innefattar entreprenadmaskiner ute på fält men också i vår egen verkstad. Montage av utrustningar på diverse nya och begagnade entreprenadmaskiner förekommer i hög grad, både på grävmaskiner, lastmaskiner och väghyvlar av alla storlekar görs i vår verkstad vid Klinga industriområde, Norrköping.

Arbeten utförs både internt och externt till kunder runt om i Östergötland, Småland och Södermanland. Det förekommer även längre resor som kan innebära övernattningar. Dessa tillfällen planeras noggrant mellan dig och dina kollegor i den mån det går. Svets och lite konstruktionsarbeten förekommer så kunskap inom svetsning är en merit.

Våra servicebussar är utrustade för att kunna utföra de flesta arbeten ute på fält för en snabb och hög servicegrad. Arbetsdagarna planerar du ihop med dina kollegor (normalt 07.00 till 16.00). Det kan förekomma att man börjar och slutar på andra tider än dessa för att lösa kundens behov.

Vi ser att du är / har:

Noggrann, punktlig, se egna lösningar, arbeta självständigt och i grupp är viktigt.

Vi vill att du har en positiv inställning och en hög social kompetens. Det är viktigt då du jobbar tätt ihop med kollegor och träffar mycket kunder.

Krav:

B behörighet (minst) BE C eller CE är meriterande.

Känner du att detta är något för dig? Kanske ett miljöombyte, en chans till egen utveckling, närmare till jobbet eller bara vad som helst, skriv ditt CV om vad du har gjort och kanske vill gör, vem du är, hur din vardag ser ut till: henrik@hjerpe-trading.se

Vi ser fram emot din ansökan och kommer meddela samtliga sökande när tjänsten är tillsatt.
Mer info
Kontaktperson Henrik Johansson
Email Mejla Henrik Johansson
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hjerpes-maskincentra.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2022 (20 dagar kvar)