Arbetsledare till kund i Norrköping

Arbetsledare till kund i Norrköping

Vill du arbeta för ett väletablerat bolag i byggbranschen med lång historia inom byggbranschen? Här har vi en möjlighet att erbjuda en tjänst hos just ett sådant företag. Vår kund är specialiserad på att bygga flerbostadshus i trä. Har du erfarenhet som arbetsledare från sådana projekt, kan du vara den vi söker!

Kunden söker en arbetsledare att hyrrekrytera/rekrytera till sina projekt i Norrköping, med beräknad start i augusti.

Som Arbetsledare förväntas du ansvara för den dagliga driften, i nära samarbete med platschefen. Du kommer att ansvara och utföra arbetsberedningar samt eventuellt även för inköp av material och utrustning.

Kvalifikationer:
  • Bättre arbetsmiljö (BAM), grundutbildning
  • Utbildad inom BAS-U.
  • Utbildning inom heta arbeten.
  • Utbildning inom säkra lyft.
  • God datakunskap.
  • Förmåga att tolka ritningar, tekniskt driven.
  • HLR
Personliga egenskaper:
  • Samarbetsvilja
  • Social kompetens
  • Ordningssinne
Vi söker dig som vill utvecklas med nya utmaningar och har mångårig erfarenhet från branschen. Som person har du en utvecklad ledarskapsförmåga, är driven och tar initiativ.

Har du erfarenhet från ovanstående ansvarsområden och är redo för en ny utmaning?

Sök till tjänsten idag!

Om Helpman:

Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Helpman samarbetar och hjälper etablerade anläggnings och byggföretag med kompetent personal till varierande projekt. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och personalförmedling, gedigen kännedom om branschen och ett brett kontaktnät.

Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Helpman Entreprenad AB
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.