För Haugen-Gruppens räkning söker vi en Supply Planner till Norrköping

För Haugen-Gruppens räkning söker vi en Supply Planner till Norrköping

Lernia söker en driven Supply Planner till Haugen-Gruppen i Norrköping. För rätt person erbjuds ett utmanande och omväxlande arbete med välkända varumärken inom dagligvaruhandeln i ett företag som präglas av entreprenörskap, flexibilitet, snabbhet och ansvarstagande.

Haugen-Gruppens målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. De strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier de är verksamma inom. Målet är att vara ledande importör av märkesvaror i Skandinavien både i dagligvaror samt storkök.

Haugen-Gruppen Nordic består av Haugen-Gruppen AS Norge, Haugen-Gruppen AS Denmark, Haugen-Gruppen AB Sweden och Haugen-Gruppen OY Finland. Haugen-Gruppen består i Sverige av en organisation om drygt 70 personer. Haugen-Gruppen har idag ca 700 artiklar och omsätter ca 700 mkr.

Om rollen

Som Supply Planner hos Haugen-Gruppen kommer du att ha totalansvar för att planera, följa upp flera leverantörer, samt säkerställa att Haugen-Gruppen når rätt lagernivå som bidrar till högsta leveransförmåga till lägsta kostnad och minskat matsvinn. Rollen kräver en person som är ansvarsfull och kommersiell. I tjänsten ingår det att analysera resultat och KPI:er samt att initiera och implementera kontinuerliga förbättringar. Rätt kandidat arbetar systematiskt och strukturerat och brinner för ständiga förbättringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Baserat på prognoser, skapa inköpsorder och beställa transport. Uppnå lagernivåer som bidrar till en hög leveransservice till kunder, minimalt slöseri med färdigvaror och optimerade transportkostnader.
  • Planera och optimera lagernivåer genom att ställa in modeller och parametrar som säkerhetslager, orderfrekvens etc. i syfte att uppnå god lagerrotation och optimera rörelsekapitalet.
  • Övervaka och analysera resultat / KPI: er för att vidta korrigerande åtgärder och säkerställa förbättringar.
  • Koordinera och samarbeta med demand planners, transportörer, leverantörer, lager, lager-produktion etc. för att säkerställa ett kostnadseffektivt flöde med rätt leveransservice i hela värdekedjan.
  • Säkerställa kontinuerlig förbättring av supplyplaneringsprocessen och identifiera och föreslå förbättringar i hela värdekedjan.
  • Vara kontaktperson för leverantörer och kundservice / kommersiellt angående leveransfrågor, nästa produktion, tillgänglighet etc.
  • Samarbeta med Supply Chain på andra marknader för att gemensamt uppnå en bättre prestanda både på kort och lång sikt.
  • Arbeta proaktivt i S&OP för att se till att Supply Chain uppfyller kraven.
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av operativt inköp, planering och Supply Chain-processer och en utbildning på lägst kandidatnivå inom Supply Chain Management eller liknande. Uppdraget kräver utmärkta analytiska färdigheter samt kunskaper i hur man använder IT-verktyg för att optimera arbetsprocesser och uppföljning av leverantörer. Rollen innebär att du kommer att ha många kontakter både externt och internt, vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga och sociala färdigheter. Rollen kräver också att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du analytisk och har ett gott öga för detaljer. Du är ansvarstagande och kundorienterad och arbetar proaktivt för att driva dig själv och dina processer mot uppsatta mål. Du har god struktur på ditt arbete och intresse för kontinuerligt förbättringsarbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Detta är en rekrytering för ett vikariat om minst 10 månader. För rätt person kan det finnas goda möjlighet till fortsättning.

Tjänsten är heltid och placerad i Norrköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess arbetar Haugen-Gruppen med oss på Lernia. För fler frågor, vänligen kontakta Anette Hedberg på 072-2540041 eller anette.hedberg@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haugen-Gruppen är ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag och marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Den huvudsakliga verksamheten består i att marknadsföra och sälja internationella livsmedel på den svenska dagligvarumarknaden. Bearbetning sker med våra två rikstäckande säljkårer. Försäljning sker främst via ICA, Coop och Axfood samt via de olika restauranggrossisterna.