Fastighetsskötare sökes

Fastighetsskötare sökes

Arbetet omfattar skötsel av våra fastigheter, åtgärder av felanmälningar från våra hyresgäster, besiktningar och besiktningsåtgärder etc. Jobbet täcker breda områden så viktigt är att man är allmänt händig. Som fastighetsskötare behöver man kunna lite om väldigt mycket.

Vi söker dig som har B-körkort, är bekväm med att använda Smartphone eller läsplatta och är flytande i svenska samt kan ta dig fram på engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet som fastighetsskötare eller annat hantverkaryrke och att du är självgående med god social förmåga då jobbet inkluderar mycket kontakt med våra hyresgäster.Tjänsten tillsätts så fort som möjligt så ansökningar behandlas löpande.

Ansökan med beskrivning om dig själv och CV skickas till:

Mail:
Arvid.gunnarsson@ggfastigheter.se

Post: Gunnar
Gunnarssons Fastighets AB, Saltängsgatan 25, 602 22 Norrköping.
Mer info
Kontaktperson Arvid Gunnarsson
Telefon 011-36 46 89
Email Mejla Arvid Gunnarsson
Område Norrköping
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ggfastigheter.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnarssons fastigheter är en familjekoncern med lång historik i Östergötland och förvaltar fastigheter i Norrköping, Linköping, Söderköping och Vadstena. I koncernen finns även ett byggbolag.

Vårt kontor ligger i Norrköping med en administration bestående av sju personer. Vi har för närvarande fyra fastighetsskötare varav en är permanent stationerad i Vadstena.