Montör sökes till Granberg Interior AB

Montör sökes till Granberg Interior AB

Vi söker montör som med sin noggrannhet och samarbetsvilja kan utöka teamet här i Norrköping. Oavsett tidigare erfarenhet vill vi ha in dig med en positiv inställning och ett intresse för konstruktion.

Dina arbetsuppgifter

Som montör ansvarar du för montering av kompletta enheter för leverans till kund, du är den sista delen i projektet och en viktig del i att skapa nöjda kunder. Du kommer att ingå i ett team med andra montörer och tillsammans kommer ni anpassa samt montera alla delar för att skapa en produkt redo att leverera till kund.

Arbetet är lagt måndag-fredag 07:30-16:30.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och som eventuellt har erfarenhet av industriarbete. Kanske har du jobbat eller praktiserat som montör eller har ett stort mek-intresse på fritiden. Du arbetar noggrant och metodiskt, du är en flexibel och positiv lagspelare som bidrar med en god stämning på arbetet.

Körkort behövs då det kan förekomma kortare resor under arbetstid. Truckkort är meriterande.

Ansökningsförfarande

Urval kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsterna eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Sandra Backelin på sandra.backelin@skill.se, 011-199468.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Granberg Interior AB är ett företag som levererar komfortlösningar för kök, badrum och garderober världen över. Företaget drivs av tre bröder som är den femte generationen Granberg sedan företaget grundades 1870. De levererar lösningar med smart design och hög kvalité, deras inbyggda lyftsystem förenklar anpassning av köks- och badrumsfunktioner så det kan användas av alla.

Deras produkter vänder sig till de som inte når den översta hyllan, för de som vill slippa stå med böjd rygg vid diskbänken eller tvättstället, för de som måste kunna sitta ned och laga mat eller för de som bara vill ha smarta funktioner utöver det vanliga.