Vi söker en marknadsintresserad innesäljare!

Vi söker en marknadsintresserad innesäljare!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till GAP-Experten. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter men främst ha helhetsansvar för processen efter att en order kommit in till dess att produkten är skickad. Detta innebär att exempel på arbetsuppgifter kan vara att registrera order, plocka ihop produkter från lagret och boka frakt till kunden. Andra arbetsuppgifter kommer att vara att göra utskick till kunder, skriva nyhetsbrev och uppdatera hemsidan med nya produkter. I rollen tillkommer även kundkontakt så vi söker dig som är kommunikativ och har en känsla för service.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Kolmården

Din profil

Vi söker dig som har avslutat din gymnasieutbildning och har något års arbetslivserfarenhet av liknande roller som inkluderat service och administration.

Som person söker vi dig som är driven, kommunikativ och med en god känsla för service. I den här rollen krävs det att du är ansvarstagande och noggrann då du kommer att ha helhetsansvar för en viktig process hos bolaget. Vi ser gärna att du är social och gillar att ha kundkontakt då detta kommer att vara en del av arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du har ett intresse för teknik då du kommer att behöva besvara tekniska frågor från kunder men det är inget krav. För att trivas hos GAP-Experten tror vi att du är social, positiv och självgående.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GAP-Experten är ett företag baserat i Kolmården som säljer produkter online. Hos GAP-Experten hittar man allt från rör till ventilationer inom glasfiber som kan användas både inom stora och små produktioner/jobb. GAP-Expertens levererar bra produkter enkelt, prisvärt och med kunden i fokus.