Servicetekniker sökes till Fyhrs Tryckluft - Service AB

Servicetekniker sökes till Fyhrs Tryckluft - Service AB

Nu söker AB Fyhrs Tryckluft Service en Servicetekniker till Östergötland. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, akuta reparationer och renoveringar. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder. Som Servicetekniker ingår du i ett geografiskt utspritt team med tekniker i området och rapporterar till din Servicechef. Du utgår hemifrån och du sköter själv planering, reservdelsbeställning, orderregistrering, tidrapportering etc.

Dina kvalifikationer

Du är en erfaren mångkunnig tekniker, med erfarenhet från mekanik, hydraulik, och även elektroniskt servicearbete och felsökning på maskiner. Ett extra plus om du arbetat som servicetekniker ute hos kund och är van vid den självständighet som detta kräver.
  • Du har en gymnasieutbildning inom något av områdena mekanik, el, elektronik, VVS, fordonsteknik eller motsvarande.
  • Körkort, lägst B
  • Omfattande datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.
Meriterande är erfarenhet av konfiguration och optimering av elektroniska styrsystem, felsökning av elsystem och arbete på distans är meriterande. Kylcertifikat, BE körkort och erfarenhet av skyddsombudsarbete är också värdefulla meriter.

Din profil

Du är en problemlösare, som tycker om att ha ordning och reda och du är öppen för förändringar inom organisation och produktflora. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande och mycket god social förmåga. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende, befogenheter, ta stort eget ansvar och kan ta hand om nya situationer på ett sätt som ger fördelar för kunderna och företaget.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som Servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde. Arbetet omfattar service av små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder men också specialbyggda kompressorer avsedda för stålverk och pappersbruk. Vi utför där även service av tryckluftstorkar och annan luftbehandlingsutrustning.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Tjänsten är en direktanställning hos kund.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Fyhrs Tryckluft Service ansvarar för försäljning och service av Atlas Copco stationära/transportabla kompressorer och tryckluftslösningar till kunder inom Östergötland/Södermanland. Våra kunder finns bl.a. inom pappers- och massa industri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftanläggning som ger högre lönsamhet och mindre miljöpåverkan. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Läs mer på www.fyhrs.se