Operation & Sales Manager till Freyssinet

Operation & Sales Manager till Freyssinet

Operation & Sales Manager till Freyssinet

Nu söker vi dig som vill utveckla Freyssinets verksamhet inom brobyggnation och förspända betongkonstruktioner i Sverige. Här får du en unik chans att vara med från start och sätta din egen prägel på arbetet!

Om tjänsten

Freyssinet, med dotterbolag i 75 länder, är specialister inom brobyggnation och förspända betongkonstruktioner. En stark organisation i Europa och befintliga referensprojekt i Sverige har lett till en efterfrågan av Freyssinets kompetens på den svenska marknaden. Inför etableringen i Sverige söker vi en chef för Operation & Sales som lokalt samarbetar med vd:n för att utveckla marknaden och verksamheten i Sverige och övriga Norden.

Freyssinet arbetar med världsledande produkter och metoder som väl passar den svenska bygg- och anläggningsmarknaden. Här erbjuds du en central och strategiskt viktig roll för bolagets framtida utveckling där du i mycket hög grad får chans att påverka och sätta din egen prägel på ditt arbete.

Huvudinriktningar för rollen är:
  • att identifiera möjligheter att expandera verksamheten genom till exempel partnerskap och/eller på nya marknader.
  • att analysera försäljning, marknadsföring och ekonomi för att utveckla verksamheten och maximera tillväxt.
  • att lämna anbud och offerter med stöd från interna avdelningar.
  • att utveckla långsiktiga relationer med potentiella kunder.
  • att operativt bedriva den dagliga verksamheten inklusive anbudsframställande, kontraktsförhandlingar och även projektplanering.
  • att bedöma risker kring nya affärer och upplägg.
Du kommer att utgå från Norrköping, där du förväntas vara på plats ca två dagar i veckan. Arbetet medför resor inom Sverige och initialt även övriga Europa.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har en ingenjörsexamen inom bygg eller mekanik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen bör du ha gedigen arbetslivserfarenhet från byggsektorn, med fördel inom infrastruktur. Kompetens inom brokonstruktion är meriterande.

Vi tror att du är en kvicktänkt lagspelare som gillar att göra affärer och utveckla verksamheter. Etik och moral är något du värderar och din värdegrund reflekteras i dina leveranser. Att verka i en lokal organisation men med globala kollegor är något du trivs med.

Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad vilket gör att du inte räds en utmaning. Du kommer att jobba nära många olika typer av människor så därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Du behöver ha en god teknisk förståelse samt god förståelse för det du arbetar med både på såväl ett operativt som strategiskt plan.

Ett krav är att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Du är en van användare av MS Office och något större affärssystem.

B-Körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren

Freyssinet, med sina 7500 anställda finns spridda i 60 länder världen över.

För mer information besök: www.freyssinet.com

Vi är ett helägt dotterbolag till franska Vinci- koncernen som med sin globala närvaro och 196 000 anställda omsätter ca 40 miljarder Euro per år.

Läs mer på: www.vinci.com

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Freyssinet med OnePartnerGroup.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Henric Forsman, 072-384 91 50.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se