Freudenberg söker underhållstekniker

Freudenberg söker underhållstekniker

Freudenberg söker nu en underhållstekniker med ett stort engagemang och teknikintresse som vill vara en del i deras utveckling framåt.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker är du en viktig pusselbit i arbetet för att Freudenberg ska ha möjlighet att fortsätta leverera i världsklass. Som underhållstekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för förebyggande och akut underhåll av företagets maskiner. Det kommer innebära bland annat felsökning, problemlösning, reparationer och viss hantering av el. Du kommer få möjligheten att arbeta både teoretiskt och praktiskt. I den här spännande rollen kommer den ena dagen inte vara den andra lik och du kommer dagligen möta nya spännande uppgifter kopplat till maskinerna som du kommer ta dig an.

Du kommer vara en del i det underhållsteam som tillsammans ansvarar för att serva och ständigt förbättra maskinparken på en av Freudenbergs siter här i Norrköping. Tillsammans med dina 3 andra kollegor har ni huvudansvaret för att maskinerna hålls rullande.

Arbetet kommer till en början vara förlagt dagtid men kommer sedan efter introduktion innebära skiftarbete, 2-skift.

Detta är en rekrytering, det vill säga en direktanställning hos Freudenberg.

Din profil

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som är kommunikativ, prestigelös och ansvarstagande. För att lyckas i rollen som underhållstekniker vill vi att du är en god problemlösare och felsökare så att du på ett effektivt sätt kan åtgärda och minimera störningar i produktionsutrustningen. Vidare vill vi att du har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad i kontakten till dina kollegor. Du tar stort eget ansvar och känner dig trygg i att självständigt planera, genomföra och utvärdera dina arbeten. För tjänsten krävs också grundläggande mek. och el kunskaper. En stor del av produktionsutrustningen är automatiserad.

Du har som lägst en gymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis en industriell eller teknisk utbildning. Utöver detta ser vi även att du kunskaper inom el för låg spänning. Det är även mycket meriterande om du har kunskaper inom styr och regler samt PLC-programmering.

Då dokument och rutiner är kommunicerade både på svenska och engelska kräver tjänsten mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundkunskaper i engelska.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, emma.kilian@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1849 grundade läderfabrikören Carl Johann Freudenberg ett familjeföretag som nu omfattar mer än 400 företag i mer än 60 länder, med drygt 40 000 anställda. Freudenberg har trots sin tillväxt lyckats behålla sin familjära känsla som än idag genomsyrar bolaget. Du blir en del av ett familjärt företag med högt i tak där det finns goda möjligheter till egen utveckling.

I Freudenbergkoncernen ingår Freudenberg Home & Cleaning Solutions AB i Norrköping, en processindustri som tillverkar svampdukar under varumärkena Wettex och Vileda.