Administratör inom underhåll och lager

Administratör inom underhåll och lager

Freudenbergs nuvarande underhålladministratör har fått en ny roll inom företaget och vi söker därför efter en ersättare. Är du en tekniskt intresserad, serviceinriktad och har erfarenhet av att jobba i ett underhållssystem? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållsadministratör ingår arbetsuppgifter inom inköp, underhållsplanering och förrådshantering. Tyngdpunkten i rollen ligger på förrådshantering där du kommer ansvara för reservdelslagret i vår basproduktion samt konvertering. I rollen kommer du ha mycket kontakter både internt och externt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. följande:
  • Ansvara för inköp av reservdelar
  • Optimering av reservdelslager
  • Kontering och granskning av fakturor
  • Lagerarbete
  • Sköta material- och registervård
  • Inköp av nödvändig utrustning till underhållsavdelningen samt produktionen
  • Ge support till teknikavdelningen i inköp av utrustning
  • Delta i förbättringsarbete och även driva mindre förbättringar
Vi erbjuder ett självständigt och varierande arbete i en internationell miljö med möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande arbetsuppgifter och projekt men samtidigt även vara en del i innovativa och mångkulturella team som delar din inställning och entusiasm för ständiga förbättringar. Genom att arbeta hos Freudenberg Home and Cleaning Solutions kommer du även vara delaktig i att vi når vår ambition - att producera och leverera högkvalitativa och miljöanpassade svampduksprodukter som tillfredsställer våra kunders behov.

Tjänsten är en tillsvidare anställning. Tjänsten rapporterar under Underhållschef Mek och är förlagd till dagtid.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med att ha mycket kontakter internt och externt. För att trivas i rollen bör du vara strukturerad, tycka om ordning och reda samt har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete. Som person är du lyhörd, idérik och tycker om att jobba med förbättringar. Du har teknisk kompetens och god datorvana.

Du som söker har minst 3-årigt tekniskt gymnasium eller likvärdigt samt minst något års erfarenhet av att jobba i ett underhållssystem, gärna SAP. Då vårt koncernspråk är engelska krävs att du kan kommunicera utan problem på engelska och svenska, både i tal och skrift. Då vår konvertering och basproduktion ligger någon kilometer ifrån varandra underlättar det om du har körkort. Vi värdesätter mångfald inom företaget och vill därför uppmuntra kvinnliga sökanden till denna roll.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten men vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl, 011-19 94 72 eller martina.lundahl@skill.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Martina Lundahl
Telefon 011-199472
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 29 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1849 grundade läderfabrikören Carl Johann Freudenberg ett familjeföretag som nu omfattar mer än 400 företag i mer än 60 länder, med över 48 000 anställda. I Freudenbergkoncernen ingår Freudenberg Home & Cleaning Solutions AB i Norrköping, en processindustri som tillverkar svampdukar under varumärkena Wettex och Vileda. Wettexduken uppfanns 1949 av civilingenjören Curt Lindquist och har sedan dess producerats på FHCS produktionsanläggning i Norrköping.