Vi söker prdokuktionsarbetare till företag i Norrköping!

Vi söker prdokuktionsarbetare till företag i Norrköping!

Är du en person som gillar ordning och reda? Är du strukturerad, noggrann och har ett stort servicetänk? Skicka då in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsarbetare kommer du främst vara delaktig i gårdsarbetet på vår kunds anläggning i Norrköping. Du kommer främst arbeta mot metall och se till att detta sorteras upp och skickas iväg för leverans. Du kommer ansvara för kundkontakt på anläggningen, väga in och väga ut lasten som kommer och se till att dessa leveranser följer de bestämmelser som finns gällande tid och kvalitet.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • B-körkort
  • Truckkort (motviktstruck)
  • Gymnasial utbildning inom industri, teknik eller exempelvis handel
Meriterande:
  • Erfarenhet inom 5s-processen
  • Heta arbeten
  • Erfarenhet inom branschen
  • God datavana
Som person är du noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare som gillar att bidra till ett gott arbetsklimat. Du är även en stresstålig person som är bekväm i att fatta egna beslut som alltid grundas i ett säkerhetstänk.

Villkor

Start: Omgående - enligt överenskommelse
Placeringsort: Norrköping
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag - fredag 07.00-16.00

Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med återvinning och gör detta till en hållbar affär. Med 1500 medarbetare runt om i Sverige är vår kund ledande inom återvinningsbranschen och skapar varje dag långsiktiga lösningar för såväl deras kunder som för samhället i stort.
Genom att arbeta utefter ledorden Enkelt, Tryggt och Utvecklande satsar vår kund mycket på sin personal och att utvecklingen hela tiden ska fortlöpa i rätt riktning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.