Vi söker en Speditör till spännande företag i Norrköping!

Vi söker en Speditör till spännande företag i Norrköping!

Har du ett intresse för logistik och drivs av spännande utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som speditör kommer du arbeta mot befintliga kunder. Du kommer köpa in frakter som du sedan säljer vidare till andra bolag som genomför transporter. Detta sker genom prisförhandlingar med olika kunder. Du kommer sedan ansvara för transporterna och följa dessa från start till mål.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Grundskola & Gymnasium
  • Erfarenhet inom logistik
Meriterande:
- Franska & Spanska

Som person är du driven och strukturerad. Du gillar att ha många bollar i luften och gör alltid ditt yttersta för att lyckas med din uppgift. Du är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo och ha fokus på rätt saker.

Villkor

Start: 28/10-2019
Placering: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar 8-17

Sök denna utvecklande tjänst redan idag eller tipsa en vän! Urval sker löpande...
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett privatägt internationellt företag med kontor i 19 olika länder. De arbetar med spedition och transport för kundanpassade internationella transporter via väg, sjö, tåg och flyg.
I Norrköping sitter för tillfället 12 personer. Vår kund är i en expanderingsfas och behöver således bli fler anställda. Här ges du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och ta nästa steg i karriären.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.