Svarvare med svetskunskaper sökes!

Svarvare med svetskunskaper sökes!

Är du en person som vill kombinera svarvning och svets? Gillar du att arbeta med ett högt tempo om dagarna? Ansök då redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som svarvare med svetskunskap kommer du få arbeta med båda dessa delar. Du behöver inte ha några licenser men du bör veta hur man svarvar och kunna svetsa (TIG/MIG). Du kommer ingå i ett team om ca 10 stycken anställda, där du kommer få stöttning av mer erfarna kollegor. Dagen börjar kl06.30 då du blir tilldelad de arbetsuppgifter som behöver göras. Dagarna kan variera väldigt mycket, vilket krävs att du är en flexibel person.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska tal och skrift
  • Svarv och Svetskunskap (behöver ej licenser)
  • Gymnasialutbildning inom industri/verkstad (alternativ erfarenhet)
  • Kunna läsa ritningar
Meriterande:
  • Erfarenhet av relevant arbete
  • Stort intresse av verkstadsarbete
  • Erfarenhet av CNC arbete
För att passa in i rollen behöver du vara en person som är hungrig på kunskap och som hela tiden vill lära sig nytt. Du behöver vara en person som är flexibel och kunna prioritera de uppgifterna som behöver vara klara först.

Villkor

Start: Omgående alternativ 6/8 2018
Omfattning: Heltid
Lön: GFL
Tider: Mån-tors kl06.30-15-30 och fredagar kl06.30-12.00
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en mekanisk verkstad. De tillverkar och reparerar till deras kunders efterfrågan. Vår kund specialiserar sig på maskinbyggen, renoveringar av maskiner och även verktygs tillverkning. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.