Servicetekniker sökes!

Servicetekniker sökes!

Servicetekniker sökes!

Är du en Servicetekniker som gillar mycket kundkontakt och har lätt för att bygga nya relationer?
Härligt! Då skulle tjänsten som Servicetekniker hos vår kund passa dig perfekt!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder i Östergötland med omnejd. Du kommer att jobba mot kunder inom alla branscher, tex inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin. Du kommer att felsöka, serva, reparera och montera utrustning på truckar. En stor del av arbetet handlar om att bygga relationer med dina kunder.
Under din introduktion kommer du att få gå bredvid en erfaren servicetekniker där du lär dig arbetet från grunden. Du kommer under din anställning få regelbundna utbildningar i den senaste tekniken.

OM FÖRETAGET
Truckcenter Gösta Larsson AB i Norrköping är ett företag som säljer, servar och lagar truckar.
Dom är verksamma i mellersta Sverige med sitt huvudkontor i Örebro.
Truckcenter erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter från STILL. STILL har ett brett produktprogram och har i över 50 år övertygat användare i hela världen med sin utveckling och tillverkning av högkvalitativa truckar med el-, diesel- och gasoldrivning. Truckcenter är även återförsäljare åt Logitrans som tillverkar ergonomiska lyftprodukter till industrin och är en av de ledande tillverkarna av utrustning för materialhantering.

DIN PROFIL
Skallkrav:
  • Utbildning eller mycket god erfarenhet inom el eller fordon
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God data vana
  • 1-2 års praktisk erfarenhet av felsökning, reparation, service och underhåll.
Meriterande:
  • Erfarenhet av hydraulik
  • Truckkörkort
PERSONLIGA EGENSKAPER
I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder. Du behöver därför kunna ta ansvar för ditt arbete och planera dina arbetsveckor.
Som person är du social och gillar kundkontakt och är duktig på att bygga relationer. Du trivs i att jobba i ett högt tempo och gillar att nå dina mål. Du är lösningsorienterad, noggrann, stresstålig och strukturerad.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
0722–845896
elin.nors@framtiden.com
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.