Serviceledare inom Kyla sökes!

Serviceledare inom Kyla sökes!

Arbetar du idag som kyltekniker men vill ta nästa steg i karriären? Är du en person som har goda ledaregenskaper och gillar kundrelationer? Ansök då redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serviceledare inom kyla kommer du ha huvudansvaret för dina kyltekniker. Du kommer ha yttersta kontakten med deras befintliga kunder likaså nya. Det kommer ingå att delegera ut arbete till dina medarbetare, dokumentera och se till så att alla projekt går framåt. I tjänsten som serviceledare kommer det även ingå att göra offerter och räkna på nya affärer.

Du kommer få vara del av ett företag som har väldigt bra personalpolicy och tanken är även att ditt team ska växa och bli större.

Din profil

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Certifikat inom området: Kategori 1
Meriterande:
  • Har arbetslivserfarenhet inom området
  • Arbetat som kyltekniker tidigare
  • Heta arbeten certifikat
  • El behörighet
Egenskaper:
Vi ser dig som söker tjänsten som serviceledare inom kyla att du är en person som gillar att ta eget ansvar men även se det värdefulla med långvariga kundrelationer. För att trivas i rollen behöver du ha ett tankesätt som är lösningsorienterad för att kunna tillgodose kundens behov.

Villkor

Ort: Norrköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Urval: Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund fokuserar på lösningar inom Ventilation, byggautomation, kyla och rörledningar. Hos vår kund kommer du att få möjligheten att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö med härliga kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.