Senior elkonstruktör sökes!

Senior elkonstruktör sökes!

Är du en person med hög kompetens inom el? Vill du arbeta för ett företag som ligger i framkant? Skicka in ditt CV, så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kan du som senior elkonstruktör få möjlighet att ta nästa steg i karriären. Beroende på dina kunskaper och färdigheter kommer de kunna forma din tjänst. Du behöver ha arbetat som konstruktör i några år men med rätt personlighet och vilja kan det gå med mindre erfarenhet.
Hör av dig så får du veta mer om företaget!

Din profil

Skallkrav:
  • Erfarenhet elkonstruktion
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper inom CAD
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av branschen
  • MagiCad/AutoCad
  • YH-utbildning alt. Högskole/Civil med inriktning mot elkonstruktion
Som person tror vi att du är engagerad i ditt arbete och intresserad av att lära dig mer och utvecklar i din yrkesroll. Vi tror att du är social och har en vilja att driva projekt framåt.

Villkor

Ort: Norrköping/ Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Vi kommer behandla ansökningar löpande, ser fram emot att läsa din ansökning!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt och ledande teknikkonsultföretag. Företaget arbetar bland annat med installation, infrastruktur, projektledning, energisystem och vatten och miljö. Denna del av bolaget arbetar med VVS, el och energi och de arbetar inom landsting, kommuner, bostadshus, kontorsbyggnader m.m.

Hos dem ges goda utvecklingsmöjligheter för att du som konsult ska växa i din roll.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.