Mättekniker? Se hit!

Mättekniker? Se hit!

Gillar du att ta eget ansvar? Vill du arbeta på en av Sveriges ledande företag inom bland annat el- och energianläggningar?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som mättekniker hos vår kund kommer du främst att arbeta 60-70% ute i fält och 30-40% inne på kontoret. Detta beror på säsong.
Dina främsta arbetsuppgifter som mättekniker är att arbeta med utsättning och inmätning med GPS och totalstation i fält. Som mättekniker arbetar du tätt med andra kollegor från andra avdelningar. Dina arbetsdagar kan variera och du styr själv hur du lägger upp dessa dagar själv i samråd med din chef.
Som mättekniker kommer du även ha en del kundkontakt samt ibland markägarkontakt.

Din profil

Skallkrav:
YH Mättekniker
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av mätteknik
GIS kunskaper från skola eller i arbete

Som person bör du vara någon som tycker om att arbeta under eget ansvar. Du bör vara strukturerad och ansvarsfull.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Norrköping, Nyköping eller Sköldinge
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges ledande företag inom underhåll, byggnationer samt el- och energianläggningar. De utför även drift och underhåll för kraftanläggningar för el- och värmeproduktion. De är ca 1800 medarbetare på 90 orter i Sverige. De är aktörer inom energi, industri, kommn och landsting.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.