Junior utvecklare till Briteback

Junior utvecklare till Briteback

Är du en utveklare med intresse för appar? Har du dessutom ambitioner om att bli full-stack utvecklare? Då har du möjligheten att bli en del av ett världsledande företag med kraftig tillväxt. Intresserad? Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta med att programmera och utveckla en världsledande och innovativ app. I sin kärna erbjuder Briteback en toppmodern företagschattlösning, med stöd för organisatoriska strukturer och rollbaserad ledning. Det finns också inbyggda videosamtal för flera personer och med skärmdelning. Produkten kan anpassas unikt för varje kund och deras behov.

Då Britebacks filosofi grundar sig i att få hela teamet full-stack utvecklare så du kommer inledningsvis att ingå i ett mentorsliknande program för att succesivt utvecklas och nå ditt fulla potential som utvecklare.

Din profil

Skallkrav
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Goda kunskaper inom Javascript
  • Hanterar Svenska och Engelska i tal samt skrift
Meriterande
- Erfarenhet av IOS utveckling

För att bli framgångsrik i det här uppdraget behöver du ha ett genuint intresse för programmering. Teamet förlitar sig på ett högt samarbete så därför ser vi att du är en typisk lagspelare. Då företagets grund ligger i full-stack utveckling ser vi att du är en "doer" som hela tiden vill framåt.

Villkor

Tjänstgöringsort: Norrköping
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Urval sker löpande, ta chansen och lämna in din ansökan nu!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget består av 10 medarbetare som arbetar med en världsledande IT-plattform till kunder inom bland annat telefoni. IT-plattformen kopplar samman medarbetare, partners och kunder för att effektivisera samt förenkla arbetsprocesser.

Briteback har sitt säte i centrala Norrköping med goda förbindelser med centralstationen.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.