Junior uppragsledare sökes!

Junior uppragsledare sökes!

Har du läst en utbildning inom järnväg? Eller kanske projektledning? Elkonstruktion?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som junior uppdragsledare till vår kund i Norrköping kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer få vara den personen som håller koll på att tidsplan hålls i samband med att kvalitén är korrekt. Som junior uppdragsledare kommer du även att vara den som pratar mycket med allt från kunder till gruppchefer på samma företag du arbetar på. Även i en del mindre projekt kan en del projektering förekomma.
Den här juniora uppdragsrollen kan vi beskriva med tre ledord:
Kommunikation
Planering
Uppföljning

Din profil

Skallkrav:
Eftergymnasial utbildning inom relevant område (exempelvis projektledning, elkonstruktion, järnväg)
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal och skrift
Någon programvana inom it

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet inom relevant område
Kunskap av CAD

Du bör vara en person som tycker om att arbeta strukturerat. Du bör vara någon som tycker om att göra många saker samtidigt.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur i Europa. De omsätter ca 16 miljarder SEK. I Sverige erbjuder vår kund ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, vatten och miljö och IT för samhällsutveckling och industri.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.