Junior Projektledare till ÅF!

Junior Projektledare till ÅF!

Vill du ta ett spännande kärriärssteg som junior Projektledare?
Se hit!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektledare till ÅF kommer du att arbeta i ett team om 2-10 personer. Du som junior projektledare kommer att styra uppdrag utifrån en tidsplan, budget samt kostnader och även driva egna projekteringsmöten. Som junior Projektledare kommer även du vara den som får hålla kontakt med beställare till olika uppdrag.
Till en början kommer du få en gedigen introduktion och även få en uppdragsledarutbildning som ÅF håller två gånger om året.

Din profil

Skallkrav:
Eftergymnasial utbildning - teknik, automation, projektledning alt. erfarenhet av projektadministration
Kunskap inom Officepaketet
Svenska
Engelska

Meriterande:
Projekterfarenhet
Vana av att ta ta ansvar
Erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter

Som person bör du vara någon som har ett eget driv. Du bör ha skinn på näsan och tycka om att jobba strukturerat.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Sök denna spännande tjänst redan idag - urval sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är specialiserade på design av produktionsanläggningar och processlösningar. De har kunder över hela världen med uppdrag av varierande storlek och komplexitet. Företaget har en gedigen satsning på att utbilda sina konsulter för att medarbetarna ska känna att de alltid kan fortsätta utvecklas.
ÅF finns på flera orter i Sverige med huvudkontor i Göteborg. De söker nu duktiga medarbetare till Norrköping. Hos ÅF blir du delaktig i ett expansivt företag med många intressanta uppdrag och kunder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.