First och Second Line medarbetare sökes!

First och Second Line medarbetare sökes!

Arbetar du idag som First eller Second Line medarbetare? Letar du efter din nya utmaning? Vi hjälper nu vår kund i Norrköping för att starta ett nytt team, där du har möjlighet att vara med och påverka! Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Om företaget:

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

Arbetsuppgifter:

Hos vår kund i Norrköping kommer du ingå i ett nytt sammansatt team där ni kommer ansvara internt om deras supportärenden. Du kommer ha tät dialog inom ert team men även direktkontakt med de personerna som behöver hjälp med ärenden. Det kommer ske mycket kommunikation via mail och telefon, vilket gör att vi kommer värdesätta din personlighet och din kundservicehet högt. Vi söker både medarbetare med några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter även ni som är mer juniora i rollen.

Din profil:

För att kunna hantera arbetsuppgifterna är det önskvärt att arbetat tidigare i en ServiceDesk och ha grundläggande IT-kunskaper som krävs för att hantera det och erfarenhet av ärendehanteringssystem. Du bör även kunna kommunicera på Svenska och Engelska i tal och skrift.

Om oss:

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:

Vi kommer behandla ansökningar löpande, tjänsten kan tillsättas innan slutdatum.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.