Driven servicetekniker sökes

Om jobbet

Är du en servicetekniker som är intresserad av truckar och söker nästa utmaning? Gillar du eget ansvar och planera din tid själv? Då ska du söka denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med felsökning och service av truckar. Du kommer själv att ha kontakt med kunder och kontinuerligt boka in service hos dem enligt serviceavtal. Mycket av arbetet är förebyggande och under kategorin för allmän service, exempelvis byte av slitagedelare såsom hjul och kedjor. Som servicetekniker ska du även vara beredd på akuta problem där kunden ringer och du måste åka till kunden för att själv felsöka och åtgärda problemet på plats. Du kommer att få utbildning och allt du behöver från företaget och sedan utgå från ditt hem.

Din profil

Då du kommer att ha mycket kontakt med kunder ser vi att du är socialt kompetent och gillar kundkontakt i alla dess former. Eftersom du utgår från ditt hem och planerar dina uppdrag själv måste du besitta en hög nivå av ansvar samt driv. Detta innebär även att vi ser att du är ordningsam i din arbetsprocess då det är viktigt att den administrativa aspekten fungerar.

Vi ser att du som söker har:
  • Gymnasial utbildning inom fordon, elteknisk, maskinteknisk linje eller motsvarande
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
Meriterande
  • Kunskaper i engelska
  • Tidigare erfarenhet av arbete med truckar, entreprenadmaskiner eller liknande.
Villkor

Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
Lön: Enligt GFL
Tjänstgöringsort: Norrköping med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Robin Törnblom, 0722-078994

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 sept

Om företaget

Vår kund har över 20 år i branschen och jobbar med service, försäljning och utbildning av truckar. Huvudkontoret ligger i Norrköping och idag är de runt 20 stycken anställda. De har idag ensamrätt när det kommer till truckar av märket CAT i Sverige och företaget befinner sig nu i en tillväxtfas. Verksamheten i stort går ut på att vara en service-organisation med 12 depåer runt om i landet från dalarna till skåne.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.