C# utvecklare sökes till konsultbolag!

C# utvecklare sökes till konsultbolag!

Har du 1-2års erfarenhet av C# utveckling? Vill du arbetat på ett ledande konsultbolag?
Sök då tjänsten redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som C# utvecklare sitter du inne i vår kunds lokaler i centrala Norrköping. Du kommer vara en viktigt del av vår kund utvecklargrupp. Uppdragen du som C# utvecklare får arbeta med kan variera från större projekt som varar i år till projekt som du endast arbetar i fåtal timmar.
Du kommer arbeta direkt mot kund och också kunna styra vilka uppdrag som du som C# utvecklare vill arbeta med.

Din profil

Skallkrav:
Ett par års erfarenhet av C# och .Net
Svenska & engelska I tal och skrift

Meriterande:
Entity framework
.Net Core
Kubernetes
Utveckling av mikrotjänster

Som person bör du trivas i att arbeta diekt mot kund. Du bör gilla en roll där du får vara social och drivande i projekt.

Villkor

Start. Enligt ök
Lön: Enligt ök
Placering: Norrköping

Sök denna spännande tjänst idag! Urval sker löpande...
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en globalt verksam koncern som med nyckelorden hållbart samhällsbyggande tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom allt från byggkonstruktion till miljöutredning och design. Den gemensamma nämnaren för vår kunds ingenjörer, arkitekter och miljöexperter är att arbeta så nära kunden som möjligt för att tillhandahålla de för kunden optimala lösningarna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.