Byggkonstruktör med intresse för programmering sökes!

Byggkonstruktör med intresse för programmering sökes!

Är du ny utexaminerad byggnadskonstruktör? Drivs du av automation? Har du programmering som en hobby?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadskonstruktör hos vår kund kommer du främst att arbeta i revit/3D miljö. Du kommer arbeta med projekt i olika storlek. Som byggnadskonstruktör jobbar du med allt från privata bostäder till sjukhus. Du kommer arbeta mycket med direkt kund kontakt. Avdelningen arbetar just nu med en effektivisering i deras dagliga arbete, därav bör du ha ett geniuint intresse för programmering på hobby nivå. Du kommer kliva in i rollen som byggnadskonstruktör men även att få arbeta med att effektivisera de dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Skallkrav:
3-årig byggtekniskt utbildning
Svenska i tal och skrift
Geniuint intresse för automation
Programmering på hobby nivå

Meriterande:
Kunskap inom Revit
Kunskap inom Dynamo
Kunskap inom Grasshopper

Som person bör du vara driven. Du bör tycka automatisering och teknik är roligt. För att trivas i rollen bör du vara driven och tycka om att ta egna initiativ.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping/Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av världens ledande teknikkonsult företag.Vår kund erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus och industri, transport och infrastruktur, miljö och energi.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.