Administratör till företag inom elteknik!

Administratör till företag inom elteknik!

Vill du jobba på ett kontor med högt i tak och vara en del i ett sammansvetsat team? Är du intresserad av administration, fakturering och tidsrapportering? Vår kund söker en administratör på 75% för att täcka upp en föräldraledighet under ett års tid.

Rollen passar dig som är strukturrad, självgående och ansvarstagande Är detta du? Ansök! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du ansvara för kundfakturor, administrera tidsrapporteringen i företagets affärssystem SAP samt övriga kontorssysslor såsom inköp och beställning av kontorsmaterial.

Din profil

För att passa in i rollen som administratör bör du vara en person som ställer upp och kan arbeta strukturerat. Du har stöd av dina kollegor i Norrköping och på andra orter men det är av vikt att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Skallkrav:
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Allmän PC vana
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av ekonomisystem
  • Tidigare erfarenhet av fakturering
  • Tidigare erfarenhet av löneadministration
Villkor

Ort: Norrköping
Omfattning: Deltid, 12 månaders vikariat
Start: Enligt ök, preliminärt 15/3

Urval sker löpande och annonsen kommer vara publicerad
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund består av specialister inom elteknik. Verksamheten omfattas av två bolag och sysselsätter tillsammans idag ca 1 000 medarbetare. De är stationerade och arbetar över hela landet och levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande installations- och servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. De är en internationell organisation som kännetecknas av entreprenörskap, autonomi och decentralisering. Organisationen har korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi och stark ägarstruktur.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.