Säljare av högkvalitativa hårvårdsprodukter

Säljare av högkvalitativa hårvårdsprodukter

Har du flera års säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat, samt är en god människokännare med hög social kompetens? Söker du ett varierat och roligt jobb med stort eget ansvar?

Då har du en unik möjlighet att bli en del av Fashion Ave Sweden AB då vi söker säljare till Norrköping – Kalmar– Karlskrona – Växjö.

Fashion Ave Sweden AB är leverantör av högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörbranschen. Bolaget har ett unikt koncept och representerar flera internationellt starka varumärken såsom I.C.O.N. och MilkShake mfl. Vi fortsätter att expandera och är idag en av de snabbaste växande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden.
Vi tror på människor, varför social kompetens är avgörande för både vår egen och våra kunders framgång. Vårt förhållande till våra kunder kännetecknas av hög pålitlighet, servicegrad och kompetens. Därför är det viktigt att du besitter dessa egenskaper för att lyckas som säljare hos oss.

Ditt arbete:

Som säljare på Fashion Ave ansvarar du för försäljningen av såväl produkter som koncept på ditt distrikt. I rollen ingår hela säljprocessen, från att ta kontakt till att boka kundbesök och skapa affärer. Arbetet är till stor del självständigt, men du ingår i en organisation som andas stark laganda där vi alla hjälps åt med tips, idéer och inspiration!

Kvalifikationer:

Du är utåtriktad, öppen och drivs av ett starkt resultatfokus. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att planera ditt eget arbete samtidigt som du tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa långsiktiga kundrelationer. Du trivs med att arbeta självständigt och uthålligt samt är en affärsorienterad person med hög drivkraft som har lätt att se möjligheter. Du har förmågan att kunna möta alla typer av människor och du arbetar hårt för att lyckas nå uppsatta mål och din egen framgång.
Du som söker har dokumenterad säljerfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från frisörbranschen. Vi tror att du har flera års erfarenhet av försäljning där du nått goda resultat vid uppsökande försäljning. Vidare ser vi att dina kunskaper i svenska är goda, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ort: Boende inom Norrköping – Kalmar – Karlskrona - Växjö.

Ansök med CV och personligt brev genom att klicka på "ANSÖK
NU" knappen eller Fashion Ave Sweden AB,
Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så ansök så snart som möjligt.

För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta Pähr Bennett, finanschef på Fashion Ave Sweden AB, tfn 08- 50 90 74 20 alternativt 076- 772 04 04.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fashionave.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (49 dagar kvar)