Junior Installationselektriker sökes!

Junior Installationselektriker sökes!

Är du klar med dina lärlingstimmar? Vill du arbeta som installationselektriker?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som installationselektriker hos vår kund i Norrköping kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vår kund är specialister inom telekom-sektorn. Du kommer arbeta med att underhålla och installera bland annat batterianläggningar till de stora operatörerna i landet. I din roll som junior installationselektriker kommer du att gå tillsammans med någon med lång erfarenhet för att kunna växa in i din roll som installationselektriker inriktat mot telekom.

Din profil

Skallkrav:
  • Gjort dina lärlingstimmar
  • B-körkort
  • Möjlighet att kunna resa i tjänsten (exempel: ligga borta måndag - torsdag i arbete)
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet
  • Heta arbeten
  • Jobbat inom telekom branschen
Som person bör du vara någon som är nyfiken på att lära dig nya saker. Du bör ha ett eget driv för att hela tiden ta dig själv framåt i rollen som junior installationselekriker.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Norrlöping
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar främst mot telekom-sektorn. De är ett företag som verkar mot avbrottsfri strömförsörjning. De installerar huvudsakligen och underhåller 48VDC kraft- och batterianläggningar år de stora projektörerna i landet.
De finns i Göteborg och i Norrköping. I Norrköping finns två installationselektriker med bred erfarenhet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.