Servicetekniker Industri

Servicetekniker Industri

Just nu söker vi en ansvarsfull och
driven servicetekniker inom ventilation till vår industrigrupp. Gruppen består av ca 8 medarbetare med erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Arbetsuppgifter:

Som servicetekniker på FTX arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighetsteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina medarbetare.

Kompetenser:
-Meriterande med kunskaper om el eller vvs
-Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Krav:
B-körkort

Anställning:
Heltid
6 månader provanställning

För mer information om tjänsten kontakta stefan.langeville@txab.se
Mer info
Telefon 0734489912
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ftxab.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startades i januari 2008 och består för närvarande av 27 medarbetare som har lång erfarenhet inom värme, ventilation, kyla, gasfilter och fastighetsteknik. Vi har kontor på Bråvalla-området i Norrköping. Vårt främsta verksamhetsområde är Östergötland med omnejd men vi tar även uppdrag i övriga delar av landet. FTX:s uppdrag består av installation, service och underhåll av fastighetstekniska installationer inom industri, verkstäder och offentliga lokaler.

Organisation

FTX:s organisation bygger på det mindre företagets korta beslutsvägar och öppna kommunikation som ger varje medarbetare stort individuellt ansvar och befogenheter.