Områdeschef till Havator, Östergötland

Områdeschef till Havator, Östergötland

Level Executive söker till Havator en ledare som trivs med att motivera, engagera och få andra att växa. Vi söker dig som i kombination med din ledarroll har ett tydligt fokus för sälj och motiveras av att göra affärer. Du ges här en unik möjlighet att arbeta i ett föränderligt, marknadsledande bolag där du får ett stort ansvar och kan göra skillnad samt bidra till dess framtida utveckling.

Om tjänsten

Som Områdeschef ansvarar du för alla frågor som rör ditt geografiska område: den egna gruppen, samt nya och befintliga kunder.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
  • Personalansvar
  • Anordna arbetsplatsträffar
  • Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet
  • Kundkontakt
  • Nykundsbearbetning
  • Omvärldsbevakning
  • Budget
  • Delta i koncernens förbättringsresa
Resor förekommer i tjänsten.

Du kommer att rapportera till företagets VD och tillhöra en organisation som tydligt påverkar och utvecklar företagets resultat. Tjänsten är placerad i Norrköping med omnejd.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från industri eller byggsektorn, du ska ha gedigen dokumenterad ledarerfarenhet och erfarenhet av budgetarbete, gärna i en organisation som genomgått förändringar. Krav på B-körkort samt god systemvana. Goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom mycket kontakt sker på engelska.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för rollen. Vi söker dig som är en driven ledare, relationsbyggande och affärsmässig. Som person är du flexibel och lösningsfokuserad med vana att skapa förtroendefulla relationer med såväl medarbetare som kunder.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Havator med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 8 aug 2019 (76 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar och transporter samt montage av prefabricerade betongelement. Havator verkar i Sverige, Finland, Norge och de baltiska länderna med över 30 lokala enheter och totalt 450 medarbetare.