Projektledare till Affärsområde Power i Östergötland

Projektledare till Affärsområde Power i Östergötland

Om tjänsten
Som projektledare ansvarar du för och leder projekt mot ställda projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalitet. Projekten kan variera i storlek från 200 000 SEK - 5 miljoner SEK och löper vanligen under 2–3 månaders tid.

I rollen som projektledare kommer du löpande följa upp alla resurser, ha löpande kontakt med beställare samt att löpande rapportera kring projektet. Du har ekonomiskt, tekniskt och administrativt ansvar för ett flertal parallella projekts genomförande, beträffande planering, styrning, uppföljning och avslutning. Vidare medverkar du vid offert- och anbudsarbete som stöd åt säljorganisationen. Vanligen avser projekten ombyggnation eller nybyggnation av elnätet mot något av de stora nätbolagen.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av eldistribution och/eller energidistribution samt projektledning. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll i ett par år alternativt så har du arbetslivserfarenhet av eldistribution/projektledning i kombination med att du har tillgodogjort dig kunskaper inom projektledning/eldistribution genom utbildning.

Vidare har du goda kunskaper inom och förståelse för ekonomi och resultatuppföljning samt erfarenhet av att driva projekt.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och i skrift. Vi ser också att du har arbetat med att räkna på projektupphandling samt tagit fram kontrakt och anbudsförslag, entreprenadjuridik, EBR, AMA, BAS U/BAS P samt excel.

Om Power
Power finns spridda i landet och gör allt från projektering till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. På befintliga nät utför vi uppgraderingar, utbyggnad, service och underhåll. Vi har även ett ben i elbilsmarknaden där vi projektleder och monterar nya elbilsladdare både på offentliga platser och till privatpersoner.

Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan

För frågor kontakta Teamchef Mats Lundssell 072-5843719
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 28 feb (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.