Distributionsmontörer till Affärsområde Power Östergötland

Distributionsmontörer till Affärsområde Power Östergötland

Om tjänsten
Som Distributionsmontör kommer du att arbeta med underhåll och felavhjälpning av distributionsnät 0,4-36 kV.

Möjlighet till beredskapstjänstgöring finns.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande

Din Profil
Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom eldistribution. I grunden har du teknisk elutbildning på minst gymnasienivå.

Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar, t.ex. ESA, Säkerhet på väg, Heta Arbeten, Hjärt- och lungräddning, AMS-utbildning eller andra erfarenheter eller utbildningar som är relevanta för vårt uppdrag. Goda kunskaper i engelska och vana vid stolp/linje arbeten är också en merit.

Som person är du ansvarstagande med stort engagemang. Du har lätt för att ta initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklarhet. Det är ett krav att du har körkort för bil och goda kunskaper i svenska.

Om Power
Power finns spridda i landet och gör allt från projektering till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. På befintliga nät utför vi uppgraderingar, utbyggnad, service och underhåll. Vi har även ett ben i elbilsmarknaden där vi projektleder och monterar nya elbilsladdare både på offentliga platser och till privatpersoner.

På service i Östergötland driver vi vårt stora serviceavtal med Eon Energidistribution samt liknande typer av service och underhållsavtal med nätbolag eller industrier inom eller i nära anslutning till det geografiska området.

Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan

För frågor eller funderingar, kontakta Teamchef Mats Lundssell, 0725843719
Mer info
Kontaktperson Mats Lundssell
Telefon 0725843719
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (41 dagar kvar)