Distributionsmontörer till Affärsområde Power Östergötland

Distributionsmontörer till Affärsområde Power Östergötland

Om tjänsten
Som Distributionsmontör kommer du att arbeta med underhåll och felavhjälpning av distributionsnät 0,4-36 kV.

Möjlighet till beredskapstjänstgöring finns.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande

Din Profil
Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom eldistribution. I grunden har du teknisk elutbildning på minst gymnasienivå.

Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar, t.ex. ESA, Säkerhet på väg, Heta Arbeten, Hjärt- och lungräddning, AMS-utbildning eller andra erfarenheter eller utbildningar som är relevanta för vårt uppdrag. Goda kunskaper i engelska och vana vid stolp/linje arbeten är också en merit.

Som person är du ansvarstagande med stort engagemang. Du har lätt för att ta initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklarhet. Det är ett krav att du har körkort för bil och goda kunskaper i svenska.

Om Power
Power finns spridda i landet och gör allt från projektering till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. På befintliga nät utför vi uppgraderingar, utbyggnad, service och underhåll. Vi har även ett ben i elbilsmarknaden där vi projektleder och monterar nya elbilsladdare både på offentliga platser och till privatpersoner.

På service i Östergötland driver vi vårt stora serviceavtal med Eon Energidistribution samt liknande typer av service och underhållsavtal med nätbolag eller industrier inom eller i nära anslutning till det geografiska området.

Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan

För frågor eller funderingar, kontakta Teamchef Mats Lundssell, 0725843719
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 28 feb (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.