Teknisk Innesäljare

Teknisk Innesäljare

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med offertoptimering, orderhantering, inköp, leveransplanering samt verkar som koordinator inom större entreprenader. Du kommer till exempel att:
  • Bistå med teknisk rådgivning inom olika produktansvarsområden
  • Arbeta som säljsupport till kundansvarig utesäljare
  • Tillsammans med utesäljare bearbeta nya och befintliga kunder i regionen
Vi söker dig med
En elteknisk utbildning i grunden. Vidare har du några års erfarenhet inom elbranschen, alternativt på annat sätt har förvärvat dig goda kunskaper inom området. Har du tidigare arbetat i en säljande roll är det mycket meriterande.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som innesäljare. Vi föreställer oss därför att du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2022-10-01. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Regionchef, Lars Alkelin, tfn. +46 11 21 76 11. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. 040-38 51 13.
Mer info
Kontaktperson Regionchef, Lars Alkelin
Telefon +46 11 21 76 11
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.