Fibertekniker

Fibertekniker

Teknikföretaget Eddima i Norrköping växer och vi söker fler duktiga fibertekniker. Är du den vi söker?

Du har dokumenterad utbildning och vana av arbeten med fibertekniska installationer, svetsskarvning och mätning samt vana med installationsarbeten och montage.

Du kommer ingå i vårt lag för uppbyggnad och service av optofibernät och arbeta med stadsnät och villaanslutningar i regionen. Vi tror att du tycker om nya utmaningar och att du har förmågan att arbeta både självständigt och i lag.

Meriterande är om du har erfarenhet av fiberblåsning och arbeten med stam och FOS samt innehar utbildning och certifieringar på kabelsystem koppar/fiber. Då rollen innefattar kommunikation med våra kunder talar och skriver du flytande på svenska samt har körkort för bil. Eddima Teknik AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan och drivet framåt. Våra uppdrag finns inom ett brett spann med bland annat teleoperatörer, stadsnät, fastighetsägare, och landsting.

Välkommen med din skriftliga ansökan samt meritförteckning via E-post till: info@eddima.se

Tjänster tillsätts löpande och arbetsstart kan ske omgående.
För ytterligare information om tjänsten kontakta Göran Malmqvist 011-231374 goran.malmqvist@eddima.se
Mer info
Kontaktperson Göran Malmqvist
Telefon 011-231374
Email Mejla Göran Malmqvist
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eddima.se/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 24 juli 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen att söka jobb hos oss på Eddima Teknik! Vi är ett teknikbaserat installationsföretag med säte i Norrköping och filial i Linköping. Företaget projekterar och utför el, tele och nätverksinstallationer med fibernät som specialitet. Vi är idag 35 medarbetare inom företaget och omsätter femtio miljoner kr/år. Vi är ett kollektivanslutet företag och arbetar med ständiga förbättringar för våra medarbetare.