Teknisk Projektledare

Teknisk Projektledare

Vi söker dig som vill vara med på vår resa att skapa långsiktiga kundrelationer där kunden och vår gemensamma miljö är i fokus. Om du har ett tekniskt intresse och lockas av att arbeta i ett bolag med stark teamkänsla och stort fokus på kunden kan Ecoguard vara platsen för dig. EcoGuard är ett företag som kan erbjuda dig en fartfylld och spännande resa inom ett teknikfyllt område där
EcoGuard är det ledande bolaget på marknaden idag.

Vår organisation tar ansvar för totalentreprenader och vi säkerställer att våra kunder får en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd i fråga om energi, vatten och temperaturer

För att lyckas hos oss vill vi att du är färdigutbildad elektriker och att du idag arbetar som servicemontör eller ledande montör och vill ta nästa steg i karriären. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med ibland högt tempo och trivs i en resande vardag där du självständigt planerar och genomför dina projekt.
Denna tjänst kan ha ca 2-4 övernattningar i månaden.

Som teknisk projektledare består dina arbetsdagar av löpande kontakt med kunders projektering och beräkning av projekt. Du säkerställer att våra system fungerar efter uppstart och felsöker vid ev. problem. I enstaka fall kan montage av EcoGuards produkter förekomma.

Du kommer i din roll bistå interna funktioner med din tekniska expertis

Hos EcoGuard kommer du få en gedigen introduktion samt handledare under din första tid hos oss. Vi har självklart Kolletivavtal, företagshälsovård samt ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet till träning på arbetstid. För oss är arbetsklimatet viktigt och vi vill bidra till att alla trivs på arbetet och har en god balans mellan arbete och fritid.

Huvudarbetsuppgifter:

Projektering av nya montage.

Driftsättning och projektledning av våra system på fält

Registrering i våra system

Sammanställa kunddokumentation

Bistå vår Service och Support i vissa ärenden

Krav för tjänsten

Utbildad elektriker med några års erfarenhet

Kunskap inom IP-kommunikation/nätverk, trådad/trådlös kommunikation.

Vana att läsa bygghandlingar

B-körkort

Meriterande men ej krav för tjänsten

Kunskaper i ABT06, 07 09 eller andra leveranstyper

Tjänsten kan utgå från Nyköping eller Norrköping där vi har kontor idag. Möjlig bostadsort kan även vara Linköping och Jönköping.
Mer info
Email Mejla EcoGuard AB
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecoguard.se
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om EcoGuard,

Vi är störst i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter.Våra kunder uppskattar att vi levererar en helhet, vår förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsammans med vår kraftfulla molntjänst CURVES för presentation och analys av mätvärden gör vi det enkelt för fastighetsägare och driftpersonal.

Sedan start har vi vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Vårt fokus har varit på befintliga fastigheter och vår trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser vi en ny växande marknad för individuell mätning som vi nu bemöter.

Vårt utvecklingsteam är idag åtta personer, men vi samarbetar också med expertis runt om i Sverige. Med vår kompetens inom både mjuk- och hårdvaruutveckling kan vi skräddarsy lösningar som hjälper våra kunder att nå sina energieffektiviseringsmål.

Besök gärna vår hemsida för mer
information. www.ecoguard.se