Ekonomiadministratör sökes till EagleBurgmann

Ekonomiadministratör sökes till EagleBurgmann

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till EagleBurgmann. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om företaget eller tjänsten ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.



Dina arbetsuppgifter


I rollen som ekonomiadministratör kommer du att stötta befintliga medarbetare på ekonomi och inköp med varierade uppgifter. Du kommer att få sitta med allt från kundreskontra, fakturering, inbetalningar, leverantörsreskontra och enklare avstämningar. Rollen kommer också att ha inslag av en del administrativa uppgifter och då kan du bland annat få hålla koll på inleveranser till lagret, inköp, mata in uppgifter i system etc. Tanken är att du ska få stötta ekonomi- och inköpsavdelningen i olika typer av projekt.

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom och har någon form av eftergymnasial utbildning inom samma område. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att snabbt kunna komma igång och stötta teamet, men detta kan vara allt från sommarjobb till flera års erfarenhet. För denna tjänst är det ett krav att du talar och skriver både svenska och engelska i tal och skrift då koncernspråket och alla system är på engelska. Det är ett stort plus om du kan ekonomiengelska och har tidigare erfarenhet av SAP.

Som person tror vi att du som söker är strukturerad, noggrann och flexibel då rollen är varierad och kräver att man håller huvudet kallt när man bollar olika uppgifter. Du ska även vara trevlig, lättsam och öppen då du kommer att ha en hel del kontakter både internt och externt. Då EagleBurgmann nyligen har genomfört ett systembyte och har en hel del stora projekt på gång framöver krävs det att du är stresstålig, självgående och snabblärd.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 okt (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EagleBurgmann är en av landets ledande leverantörer av bland annat mekaniska tätningar och kompensatorer och de tillhör en stor internationell koncern. De erbjuder sina kunder ett brett sortiment utav högkvalitativa produkter och konstruerar även kundspecifika lösningar för att matcha kundens önskemål och behov. EagleBurgmann har nu ett behov av en ekonomiadministratör på heltid till sitt huvudkontor i Norrköping. Start för tjänsten är omgående.